•  

    C. F. Tordera

    (+34) 937 641 053

  •  

    Ctra de l'estació s/n 08490
    Tordera (Barcelona)

Història

Un club, un poble, un record...


La veritat és que poques vegades sentim tant d’orgull com per parlar del Memorial Josep Barceló, i especialment tots aquells pares del CF Tordera  amb  fills nascuts el 1988 i  que vàrem tenir la sort de ser els seus iniciadors.  Molt poques vegades un esdeveniment evoluciona tan ràpidament, molt poques vegades obté tant de suport , i molt poques vegades es pot assolir  un nivell tant alt des d’un club modest com el nostre.

L’esdeveniment del Memorial s’ha d’entendre com una simbiosi  entre  un Club i uns voluntaris que desenvolupen  el projecte, un Poble i  l’Ajuntament que hi donen suport  i  el  record  i l’homenatge a en Josep Barceló  que li donen sentit.

A les ratlles que venen a continuació us intentarem explicar de forma  breu la intensa  història d’un Torneig que sempre hem volgut que tingués  quelcom especial i diferent als altres.

Un vell somni, un projecte, una realitat.

Durant aquell hivern de 1997 es varen materialitzar en un projecte les idees d’un grup de pares i l’empenta de molts socis i simpatitzants del CF Tordera que des de feia molt temps volien desenvolupar un torneig a Tordera. Aquella actiu grup  de pares’88 (amb fills nascuts aquell any) ja entenien el club com una escola i la seva idea era organitzar una activitat pels nens que acabaven etapa dins l’assignatura del futbol-7 per passar la  nova etapa del  futbol-11 . El març de 1998, Santi Barrera com a delegat  i, en nom  dels pares, presentava el projecte  a la Junta Directiva del CF Tordera  presidida per Ramon Vilajeliu, la qual era acceptada i recolzada  de forma unànime.

Pocs dies després, Josep Barceló, jugador del primer equip del CF Tordera, germà de l’entrenador d’aquells jugadors i membre d’una família molt vinculada al club, perdia la vida en un tràgic  accident de moto. Aquella tragèdia va colpir tots els membres  del CF Tordera però a la vegada els va esperonar, encara més, a treballar per un projecte que llavors ja tenia un nom i un sentit: Josep Barceló. Va ser llavors quan un club i un poble en perfecte harmonia varen començar a lluitar per donar un digne record a en Josep.

Patrocinadors i col·laboradors