•  

    C. F. Tordera

    (+34) 937 641 053

  •  

    Ctra de l'estació s/n 08490
    Tordera (Barcelona)

Avis Legal

En compliment amb el deure d'informació recollit en l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació es reflecteixen les següents dades:

El titular d'aquesta website és:

C.F. Tordera
Ctra de l'estació s/n
C.P. 08499 - Tordera (Barcelona)
Tel.: (+34) 937 641 053


PRIVACITAT www.cftordera.cat garanteix la seguretat i confidencialitat en totes les seves comunicacions amb els seus clients.

Així mateix, garantim la protecció i confidencialitat de les dades personals, domiciliaris, de pagament i de qualsevol altre tipus que ens proporcionin els nostres clients d'acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Totes les dades facilitades a www.cftordera.cat o als seus empleats, seran incloses en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal creat i mantingut sota la responsabilitat de www.cftordera.cat. En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, els clients de www.cftordera.cat poden, en tot moment, exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició sobre les seves dades personals comunicant-bé per escrit a C.F. Tordera , Ctra de l'estació s/n, 08499 - Tordera (Barcelona), Tel.(+34) 937 641 053, o bé per e-mail a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant en l'assumpte de l'email la paraula 'Baixa'.

Avís Important:
En el cas que les dades subministrades estiguin associats a una compra, la legislació espanyola ens obliga a mantenir almenys durant cinc anys, pel que no es podran esborrar ni rectificar encara que el client així ho sol·liciti.