•  

    C. F. Tordera

    (+34) 937 641 053

  •  

    Ctra de l'estació s/n 08490
    Tordera (Barcelona)

 

EL MEMORIAL BARCELÓ COM MAI L’HAS VIST

REMimages i el Memorial Josep Barceló han arribat a un acord per oferir-los la possibilitat de disposar de reportatges fotogràfics exclusius i personalitzats dels partits que el seu equip disputi al torneig.

Els reportatges, que es lliuraran en format 'PenDrive', podran encarregar-se en versió CLÀSSIC (mínim 100 imatges per partit) o MASTER (mínim 150 imatges per partit) i englobaran tots els aspectes que envolten el matx. Jugadors en acció, banqueta, cos tècnic, aficionats, ambient ... Imatges d'excepcional qualitat, realitzades per professionals i que suposaran un record inesborrable del pas pel Memorial Josep Barceló.

És molt important la contractació del servei fotogràfic de REMimages amb la màxima antelació possible.

Els reportatges CLASSIC van adreçats tant a un equip sencer com a un o diversos jugadors. En aquest darrer cas es fa un seguiment especial i acurat del/dels jugadors i el treball es completa amb imatges de la resta del conjunt.

Els reportatges MASTER van adreçats exclusivament als equips.

 

PREUS

REPORTATGE CLÀSSIC (mínim 100 fotografies)

1 partit ----- 95 euros
2 partits ---- 180 euros
3 partits ---- 255 euros

Partits successius ---- 85 euros / partit

REPORTATGE MASTER (mínim 150 fotografies)

1 partit ----- 145 euros
2 partits ---- 280 euros
3 partits ---- 405 euros

Partits successius ---- 135 euros / partit
 

 

CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ

 

- Els partits contractats hauran de pagar-se:

a) mitjançant transferència bancària abans de l’inici del torneig.

b) en efectiu, a l'estand que REMimages tindrà instal·lat al 'village' del torneig.

- Els 'PenDrive' amb les imatges dels partits contractats es lliuraran diumenge a l'estand que REMimages tindrà instal·lat al 'village' del torneig.

- REMimages garanteix la realització de reportatges fotogràfics de tots els partits que es contractin abans de l'inici del torneig. En els casos que la contractació es produeixi durant la competició, quedarà subjecta a disponibilitat del servei.

- Abans de l’inici del torneig, cada club/persona rebrà, mitjantçant correu electrònic, informació sobre el/els partits contractats) així com les instruccions per fer el pagament. Quan aquest correu sigui contestat confirmant les dades, la contractació quedarà completada.

 

Atentament,
Jordi Gastó
Director

REMimages
C / Carrilet 1
17240 LLAGOSTERA (GIRONA)

Per a comandes: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web: www.remimages.com
Telèfon: +34 664.184.374

VERSIÓ PER A IMPRIMIR