•  

    C. F. Tordera

    (+34) 937 641 053

  •  

    Ctra de l'estació s/n 08490
    Tordera (Barcelona)

Premi Elite Pro Soccer

Servei de fotografia per als equips participants

 

 

El Memorial Josep Barceló de la mà d' Estol&Manau Fotògrafs, ofereix als equips participants al torneig la possibilitat d'adquirir un pack amb totes les fotografies dels partits que jugui l'equip, així com la cerimònia de cloenda i de lliurament de premis.

Les fotografies es lliuren en format digital i en alta resolució, de manera que tant els jugadors com els pares i l'equip en podran tenir accés.

El cost del pack es de 50€ per equip.

Per més informació els equips interessats poden adreçar-se a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - 666424945 - 937922526

 

El Memorial Josep Barceló de la mno de stol&Manau Fotògrafs, ofrece a los equipos participantes al torneo la posibilidad de adquiri un pack con todas las fotografias de los partidos que juege el equipo, así como la ceremonia de clausura i de entrega de premios.

Las fotografias se entregan en formato digital y en alta resolución, de manera que tanto los jugadores como los padres y el equipo podrán tener acceso a las mismas.

El coste del pack es de 50€ por equipo.

Para más informacion los equipos interesados pueden contactar con: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - 666424945 - 937922526

 

Sorteig dia 4

Samarreta Osasuna: 1066

Samarreta Valencia: 1040

Panera Can Torras: 1156

Cap de Setmana en Lloret de Mar: 1266

2 Dinars de Diari : 1025

1 Butlleta Loteria Can Corpet: 1090

El Memorial Barceló al YouTube

Estrenem canal al YouTube! (https://www.youtube.com/channel/UCrtpK0Itg14_rAvJ78yNZwQ)

I per començar podeu visualitzar el vídeo promocional del la edició d'enguany. Als següents enllaços les versions en Català i Espanyol.

També estem treballan per poder oferir-vos en streaming a través d'aquest mateix canal la retranmissió de les finals i la cloenda.

 

Estrenamos canal en YouTube! (https://www.youtube.com/channel/UCrtpK0Itg14_rAvJ78yNZwQ)

I para empezar podéis visualizar el vídeo promocional de la presente edición. En los enlaces que siguen las versiones en Catalán y Español.

También estamos trabajando para poder ofrecer en streaming a través de este mismo canal la retransmisión de las finales y ja clausura del torneo.

 

Promo català

Promo español