MEMORIAL JOSEP BARCELÓ
04/29/2019 16:18

MEMORIAL BARCELÓ 2019

Video promocional de la 22a edició del Memorial Josep Barceló

Look
0 Like · 0 Comments

Like Comment
MEMORIAL JOSEP BARCELÓ
05/18/2019 10:08

Grups Memorial Josep Barceló

Aquests son els grups que composaran l'edició d'enguany del Memorial Josep Barceló (clic a la imatge) Estos son los grupos que componen la presente edición del Memorial Josep Barceló (clic en la imagen) These are the groups of the present edition of the Josep Barcelo Memorial (click on the image) Ce sont les groupes de la présente édition du Josep Barcelo Memorial (cliquez sur l'image)

Look
0 Like · 0 Comments

Like Comment
MEMORIAL JOSEP BARCELÓ
04/08/2019 16:24

El Memorial Josep Barceló 2019 ja escalfa motors

El comitè organitzador del Memorial Josep Barceló treballa des del dia següent a la finalització de la passada edició per tenir-ho tot a punt per l'edició d'enguany que serà els propers 1 i 2 de Juny. Al document adjunt trobareu tota la informació.

Look
0 Like · 0 Comments

Like Comment
MEMORIAL JOSEP BARCELÓ
06/13/2018 07:59

EL 21è TORNEIG MEMORIAL JOSEP BARCELÓ ES PRESENTA OFICIALMENT CONSOLIDANT LA VESSANT ESPORTIVA I SOCIAL

Considerat un dels tornejos més prestigiosos i consolidats del futbol-7, l'edició 2018 aplegarà novament una trentena de clubs d’àmbit català i estatal de primer nivell. El Club Futbol Tordera conjuntament amb més d’un centenar de voluntaris del municipi seran els encarregats de tirar endavant aquesta cita futbolística que any rere any es supera en nombre de visitants i esportistes. Aquest dimarts al vespre, la coordinació esportiva general de l'esdeveniment va explicar el funcionament de competició i les interioritats del memorial… See more

Look
0 Like · 0 Comments

Like Comment
MEMORIAL JOSEP BARCELÓ
06/12/2018 08:39

PRESENTACIÓ DEL MEMORIAL JOSEP BARCELÓ 2018

Aquesta tarda a les 20:00 hores, presentació oficial del Memorial Josep Barceló a la Biblioteca de Tordera. Comptarem amb la presencia d'en Jordi Guerrero (fins ara 2n entrenador del Girona F.C.), així com també el sr. Jordi Bonet en representació de la Federació Catalana de Futbol. Us hi esperem!!

Look
0 Like · 0 Comments

Like Comment
Follow all of the competition's information on your iPhone or Android phone
Contact organizer
Send message
Follow us

Your browser was unable to load all of our website's resources. This is probably due to a firewall, a proxy or one of your browser's addons or settings.

You can press Ctrl + F5 or Ctrl + Shift + R to force your browser to reload them. If this does not work, try using a different browser or contact your system administrator or ISP to solve this problem.