MEMORIAL JOSEP BARCELÓ
05/20/2018 at 19:15
Head

Comença a prendre forma el 21è Memorial Josep Barceló-Empieza a tomar forma el 21º Memorial Josep Barceló

El tercer cap de setmana del mes de juny (16 i 17 de juny) les instal·lacions del Camp Municipal d'Esports i la piscina municipal de Tordera seran els escenaris del 21è Memorial Josep Barceló. És un dels tornejos més prestigiosos i consolidats del futbol-7 i que aplegarà una vintena de clubs d'àmbit català i estatal. El Club Futbol Tordera conjuntament amb més d'un centenar de voluntaris són els encarregats de tirar endavant aquesta cita futbolística que any rere any es supera en nombre de visitants i esportistes.

Si voleu començar a integrar-vos en el món del Memorial Barceló ens podeu començar a seguir a través dels diferents perfils oficials a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram i el canal de Youtube.

En els propers dies us començarem a desvetllar els equips que participaran a l'edició d'aquest any i us anirem explicant tots els detalls que formaran part del torneig.

Guardeu-vos a l'agenda el cap de setmana i us esperem al 21è Memorial Josep Barceló de Tordera!


El tercer fin de semana del mes de junio (16 y 17 de junio) las instalaciones del C.F. Tordera y la piscina municipal serán el escenario de la 21 edición del Memorial Josep Barceló. Es uno de los torneos más prestigiosos y consolidados de futbol 7. Contará con una veintena de clubes d'ambito catalán y estatal. El Club de Futbol Tordera junto a un centenar de voluntarios son los encargados de organizar esta cita futbolística que año tras año se supera en número de visitantes y deportistas.

Si quereis empezar a integraros en el mundo del Memorial Barceló podeis empezar a seguirnos en los distintos perfiles oficiales de las redes sociales Facebook, Twitter, Instagram y el canal de Youtube.

En los próximos dias os iremos desvelando los equipos participantes en la presente edición y demás detalles del torneo.

Reservad este fin de semana en la agenda, os esperamos en la 21ª edición del Memorial Josep Barceló de Tordera!

0 Like · 0 Comments

Like
Follow all of the competition's information on your iPhone or Android phone
Contact organizer
Send message
Follow us

Your browser was unable to load all of our website's resources. This is probably due to a firewall, a proxy or one of your browser's addons or settings.

You can press Ctrl + F5 or Ctrl + Shift + R to force your browser to reload them. If this does not work, try using a different browser or contact your system administrator or ISP to solve this problem.