MEMORIAL JOSEP BARCELÓ
06/05/2018 at 18:10
Head

GRUPS I CALENDARIS MJB18 - GRUPOS Y CALENDARIOS MJB18

Ja s'acosta la data en que la pilota rodarà pel Municipal de Tordera i en que podrem gaudir de l'espectacle que ens donaran les joves promeses del fubol. I des de l'organització no ens aturem per tal que tot funcioni el millor possible. A partir d'avui ja teniu disponibles tots els grups i calendaris del MJB18 a la secció "Competició", a més també us presentem el cartell de l'edició d'enguany i el video promocional. Us esperem a tots el proper 16 i 17 de Juny!!


Ya se acerca la fecha en que el balón rodará por el cesped del Municipal de Tordera en el que podremos disfrutar del espectaculo que nos brindaran las jovenes promesas del futbol. Desde la oganización seguimos trabajando para que todo funcione de la mejor manera posible. A partir de hoy ya estan disponibles todos los grupos y calendarios del MJB18 en la seccion "Competición", también os presentamos el cartell de la presente edición y el video promocional. Os esperamos a todos el 16 y 17 de Junio!!

Cartell MJB18Follow all of the competition's information on your iPhone or Android phone
Contact organizer
Send message
Follow us

Your browser was unable to load all of our website's resources. This is probably due to a firewall, a proxy or one of your browser's addons or settings.

You can press Ctrl + F5 or Ctrl + Shift + R to force your browser to reload them. If this does not work, try using a different browser or contact your system administrator or ISP to solve this problem.