MEMORIAL JOSEP BARCELÓ
06/13/2018 at 07:59
Head

EL 21è TORNEIG MEMORIAL JOSEP BARCELÓ ES PRESENTA OFICIALMENT CONSOLIDANT LA VESSANT ESPORTIVA I SOCIAL

Considerat un dels tornejos més prestigiosos i consolidats del futbol-7, l'edició 2018 aplegarà novament una trentena de clubs d’àmbit català i estatal de primer nivell. El Club Futbol Tordera conjuntament amb més d’un centenar de voluntaris del municipi seran els encarregats de tirar endavant aquesta cita futbolística que any rere any es supera en nombre de visitants i esportistes.
Aquest dimarts al vespre, la coordinació esportiva general de l'esdeveniment va explicar el funcionament de competició i les interioritats del memorial i va presentar els equips que lluitaran per jugar una de les tres finals del diumenge tarda.

Aquesta presentació va comptar amb una xerrada informativa amb el fins ara segon entrenador del Girona FC Jordi Guerrero, el delegat territorial de Girona i directiu de la Federació Catalana de Futbol Jordi Bonet, el president del CFTordera Carles Gamonal, regidora d'esports de l'Ajuntament de Tordera Bàrbara Vergés i el coordinador general del torneig Santi Barrera.

Una cinquantena de persones entre representants dels clubs, familiars, voluntaris i aficionats van omplir la sala polivalent de la Biblioteca.

Aquest proper cap de setmana les instal·lacions esportives del Camp Municipal d’Esports i la Piscina Municipal de Tordera acolliran la XXI edició del Memorial Josep Barceló 2018.

Podeu visualitzar l'acte de la presentació fent clic AQUI.

0 Like · 0 Comments

Like
Follow all of the competition's information on your iPhone or Android phone
Contact organizer
Send message
Follow us

Your browser was unable to load all of our website's resources. This is probably due to a firewall, a proxy or one of your browser's addons or settings.

You can press Ctrl + F5 or Ctrl + Shift + R to force your browser to reload them. If this does not work, try using a different browser or contact your system administrator or ISP to solve this problem.