MEMORIAL JOSEP BARCELÓ
03/18/2020 at 19:50
Head

EL COVID-19 OBLIGA A SUSPENDRE EL MEMORIAL JOSEP BARCELÓ

Durant el dia d’avui el CF Tordera ha rebut la Circular 27 de la Federació Catalana de Futbol (FCF) per la que es suspenen les autoritzacions de partits amistosos, tornejos i campionats que es puguin realitzar durant els mesos de juny i juliol.

Aquesta resolució de la FCF ve motivada per les decisions adoptades durant les últimes hores per la UEFA i la RFEF, per les quals es prioritzen la finalització dels campionats de lliga ordinaris sobre altres activitats que havien de celebrar-se durant el període estival, com és el cas del XXIII Memorial Josep Barceló.

Per aquest motiu i donada la greu incertesa existent per la crisis sanitària per COVID-19, el CF Tordera es veu obligat a suspendre el XXIII Memorial Josep Barceló que estava previst celebrar el proper 6 i 7 de juny de 2020, i posposa la seva celebració al proper mes de juny de l’any 2021.

Durant les properes hores el CF Tordera es posarà en contacte amb col·laboradors i Clubs que havien confirmat la seva assistència i participació, a l’objecte de realitzar les gestions que siguin necessàries per aquesta suspensió i facilitar la seva participació el proper 2021.

La Junta Directiva i Comitè Organitzador.

Tordera, 18 de març de 2020.


Durante el dia de hoy el CF Tordera ha recibido la Circular 27 de la Federación Catalana de Futbol (FCF) por la cual se dejan en suspenso las autorizaciones de partidos amistosos y torneos que se puedan realizar durante los meses je junio y julio.

Esta resolución de la FCF viene motivada por las decisiones adoptadas durante las últimas horas por la UEFA y la RFEF, por las que se priorizan la finalización de los campeonatos de liga ordinários por encima de otras actividades que se tenian que celebrar durante el período estival, com es el XXIII Memorial Josep Barceló.

Es por este motivo, y dada la grave incertidumbre existente por la crisis sanitária del COVID-19, el CF Tordera se ve obligado a suspender el XXIII Memorial Josep Barceló que estava previsto disputarse los próximos 6 y 7 de junio de 2020, y posponer su celebración hasta el próximo mes de junio de 2021.

Durante las próximas horas el CF Tordera se pondrá en contacto con todos los colaboradores y Clubs que habian confirmado su asistencia y participación, para realizar las gestiones que sean necesarias para hacer efectiva la suspensión y facilitar su participación el próximo 2021.

La Junta Directiva y Comité Organizador

Tordera, 18 de marzo de 2020.

0 Like · 0 Comments

Like
Follow all of the competition's information on your iPhone or Android phone
Contact organizer
Send message
Follow us

Your browser was unable to load all of our website's resources. This is probably due to a firewall, a proxy or one of your browser's addons or settings.

You can press Ctrl + F5 or Ctrl + Shift + R to force your browser to reload them. If this does not work, try using a different browser or contact your system administrator or ISP to solve this problem.