esp.png  gb.jpg

Història

 

Un club, un poble, un record...

 

La veritat és que poques vegades sentim tant d’orgull com per parlar del Memorial Josep Barceló, i especialment tots aquells pares del CF Tordera  amb  fills nascuts el 1988 i  que vàrem tenir la sort de ser els seus iniciadors.  Molt poques vegades un esdeveniment evoluciona tan ràpidament, molt poques vegades obté tant de suport , i molt poques vegades es pot assolir  un nivell tant alt des d’un club modest com el nostre.

L’esdeveniment del Memorial s’ha d’entendre com una simbiosi  entre  un Club i uns voluntaris que desenvolupen  el projecte, un Poble i  l’Ajuntament que hi donen suport  i  el  record  i l’homenatge a en Josep Barceló  que li donen sentit.

A les ratlles que venen a continuació us intentarem explicar de forma  breu la intensa  història d’un Torneig que sempre hem volgut que tingués  quelcom especial i diferent als altres.

Un vell somni, un projecte, una realitat.

Durant aquell hivern de 1997 es varen materialitzar en un projecte les idees d’un grup de pares i l’empenta de molts socis i simpatitzants del CF Tordera que des de feia molt temps volien desenvolupar un torneig a Tordera. Aquella actiu grup  de pares’88 (amb fills nascuts aquell any) ja entenien el club com una escola i la seva idea era organitzar una activitat pels nens que acabaven etapa dins l’assignatura del futbol-7 per passar la  nova etapa del  futbol-11 . El març de 1998, Santi Barrera com a delegat  i, en nom  dels pares, presentava el projecte  a la Junta Directiva del CF Tordera  presidida per Ramon Vilajeliu, la qual era acceptada i recolzada  de forma unànime.

Pocs dies després, Josep Barceló, jugador del primer equip del CF Tordera, germà de l’entrenador d’aquells jugadors i membre d’una família molt vinculada al club, perdia la vida en un tràgic  accident de moto. Aquella tragèdia va colpir tots els membres  del CF Tordera però a la vegada els va esperonar, encara més, a treballar per un projecte que llavors ja tenia un nom i un sentit: Josep Barceló. Va ser llavors quan un club i un poble en perfecte harmonia varen començar a lluitar per donar un digne record a en Josep.

Sigue toda la información de la competición en tu móvil iPhone o Android
Contactar con el organizador
Enviar mensaje
Síguenos

Su navegador no ha sido capaz de cargar todos los recursos de nuestra web, es posible que hayan sido bloqueados por un firewall, un proxy, algún complemento o la configuración de su navegador.

Puede probar a pulsar Ctrl + F5 o Ctrl + Shift + R para forzar a su navegador a intentar descargarlos de nuevo, o si esto no funciona, a utilizar otro navegador o a contactar con su administrador de sistema o proveedor de Internet para solucionar este problema.