MEMORIAL JOSEP BARCELÓ
20/05/2018 alle 19:15
Testa

Comença a prendre forma el 21è Memorial Josep Barceló-Empieza a tomar forma el 21º Memorial Josep Barceló

El tercer cap de setmana del mes de juny (16 i 17 de juny) les instal·lacions del Camp Municipal d'Esports i la piscina municipal de Tordera seran els escenaris del 21è Memorial Josep Barceló. És un dels tornejos més prestigiosos i consolidats del futbol-7 i que aplegarà una vintena de clubs d'àmbit català i estatal. El Club Futbol Tordera conjuntament amb més d'un centenar de voluntaris són els encarregats de tirar endavant aquesta cita futbolística que any rere any es supera en nombre de visitants i esportistes.

Si voleu començar a integrar-vos en el món del Memorial Barceló ens podeu començar a seguir a través dels diferents perfils oficials a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram i el canal de Youtube.

En els propers dies us començarem a desvetllar els equips que participaran a l'edició d'aquest any i us anirem explicant tots els detalls que formaran part del torneig.

Guardeu-vos a l'agenda el cap de setmana i us esperem al 21è Memorial Josep Barceló de Tordera!


El tercer fin de semana del mes de junio (16 y 17 de junio) las instalaciones del C.F. Tordera y la piscina municipal serán el escenario de la 21 edición del Memorial Josep Barceló. Es uno de los torneos más prestigiosos y consolidados de futbol 7. Contará con una veintena de clubes d'ambito catalán y estatal. El Club de Futbol Tordera junto a un centenar de voluntarios son los encargados de organizar esta cita futbolística que año tras año se supera en número de visitantes y deportistas.

Si quereis empezar a integraros en el mundo del Memorial Barceló podeis empezar a seguirnos en los distintos perfiles oficiales de las redes sociales Facebook, Twitter, Instagram y el canal de Youtube.

En los próximos dias os iremos desvelando los equipos participantes en la presente edición y demás detalles del torneo.

Reservad este fin de semana en la agenda, os esperamos en la 21ª edición del Memorial Josep Barceló de Tordera!

0 Mi piace · 0 Commenti

Mi piace
Seguite tutte le notizie riguardanti la competizione sui vostri iPhone o Android
Entra in contatto con l'organizzatore
Inviare messaggio
Seguici

Il tuo browser non era in grado di caricare tutte le risorse del nostro sito. Questo é probabilmente dovuto ad un firewall o una proxy o una impostazione del tuo browser.

Puoi premere Ctrl + F5 or Ctrl + Shift + R per forzare il tuo browser a caricarle. Se non funziona, prova a usare un altro browser o contatta il tuo amministratore di sistema o ISP per risolvere il problema.