MEMORIAL JOSEP BARCELÓ
05/06/2018 alle 18:10
Testa

GRUPS I CALENDARIS MJB18 - GRUPOS Y CALENDARIOS MJB18

Ja s'acosta la data en que la pilota rodarà pel Municipal de Tordera i en que podrem gaudir de l'espectacle que ens donaran les joves promeses del fubol. I des de l'organització no ens aturem per tal que tot funcioni el millor possible. A partir d'avui ja teniu disponibles tots els grups i calendaris del MJB18 a la secció "Competició", a més també us presentem el cartell de l'edició d'enguany i el video promocional. Us esperem a tots el proper 16 i 17 de Juny!!


Ya se acerca la fecha en que el balón rodará por el cesped del Municipal de Tordera en el que podremos disfrutar del espectaculo que nos brindaran las jovenes promesas del futbol. Desde la oganización seguimos trabajando para que todo funcione de la mejor manera posible. A partir de hoy ya estan disponibles todos los grupos y calendarios del MJB18 en la seccion "Competición", también os presentamos el cartell de la presente edición y el video promocional. Os esperamos a todos el 16 y 17 de Junio!!

Cartell MJB180 Mi piace · 0 Commenti

Mi piace
Seguite tutte le notizie riguardanti la competizione sui vostri iPhone o Android
Entra in contatto con l'organizzatore
Inviare messaggio
Seguici

Il tuo browser non era in grado di caricare tutte le risorse del nostro sito. Questo é probabilmente dovuto ad un firewall o una proxy o una impostazione del tuo browser.

Puoi premere Ctrl + F5 or Ctrl + Shift + R per forzare il tuo browser a caricarle. Se non funziona, prova a usare un altro browser o contatta il tuo amministratore di sistema o ISP per risolvere il problema.