MEMORIAL JOSEP BARCELÓ
13/06/2018 alle 07:59
Testa

EL 21è TORNEIG MEMORIAL JOSEP BARCELÓ ES PRESENTA OFICIALMENT CONSOLIDANT LA VESSANT ESPORTIVA I SOCIAL

Considerat un dels tornejos més prestigiosos i consolidats del futbol-7, l'edició 2018 aplegarà novament una trentena de clubs d’àmbit català i estatal de primer nivell. El Club Futbol Tordera conjuntament amb més d’un centenar de voluntaris del municipi seran els encarregats de tirar endavant aquesta cita futbolística que any rere any es supera en nombre de visitants i esportistes.
Aquest dimarts al vespre, la coordinació esportiva general de l'esdeveniment va explicar el funcionament de competició i les interioritats del memorial i va presentar els equips que lluitaran per jugar una de les tres finals del diumenge tarda.

Aquesta presentació va comptar amb una xerrada informativa amb el fins ara segon entrenador del Girona FC Jordi Guerrero, el delegat territorial de Girona i directiu de la Federació Catalana de Futbol Jordi Bonet, el president del CFTordera Carles Gamonal, regidora d'esports de l'Ajuntament de Tordera Bàrbara Vergés i el coordinador general del torneig Santi Barrera.

Una cinquantena de persones entre representants dels clubs, familiars, voluntaris i aficionats van omplir la sala polivalent de la Biblioteca.

Aquest proper cap de setmana les instal·lacions esportives del Camp Municipal d’Esports i la Piscina Municipal de Tordera acolliran la XXI edició del Memorial Josep Barceló 2018.

Podeu visualitzar l'acte de la presentació fent clic AQUI.

0 Mi piace · 0 Commenti

Mi piace
Seguite tutte le notizie riguardanti la competizione sui vostri iPhone o Android
Entra in contatto con l'organizzatore
Inviare messaggio
Seguici

Il tuo browser non era in grado di caricare tutte le risorse del nostro sito. Questo é probabilmente dovuto ad un firewall o una proxy o una impostazione del tuo browser.

Puoi premere Ctrl + F5 or Ctrl + Shift + R per forzare il tuo browser a caricarle. Se non funziona, prova a usare un altro browser o contatta il tuo amministratore di sistema o ISP per risolvere il problema.