MEMORIAL JOSEP BARCELÓ
10/06/2023 alle 10:23
Testa

Aconsegueix les fotografies dels teus jugadors! / Consigue las fotos de tus jugadores!

CAT
El Memorial Barceló disposa d’un servei de fotografia per a tots els equips i futbolistes. Els millors fotògrafs venen al Memorial Barceló, de la mà de REM Images. 
Durant el diumenge podeu aconseguir les fotografies a la Carpa Blanca entre els dos camps. Les fotografies estaran disponibles en format imprès i digital.

ESP
El Memorial Barceló dispone de un servicio de fotografía para todos los equipos y futbolistas. Los mejores fotógrafos vienen al Memorial Barceló, de la mano de REM Images.
Durante el domingo podrá conseguir las fotografías en la Carpa Blanca entre los dos campos. Las fotografías estarán disponibles en formato impreso y digital.

Seguite tutte le notizie riguardanti la competizione sui vostri iPhone o Android
Seguici

Il tuo browser non era in grado di caricare tutte le risorse del nostro sito. Questo é probabilmente dovuto ad un firewall o una proxy o una impostazione del tuo browser.

Puoi premere Ctrl + F5 or Ctrl + Shift + R per forzare il tuo browser a caricarle. Se non funziona, prova a usare un altro browser o contatta il tuo amministratore di sistema o ISP per risolvere il problema.