MEMORIAL JOSEP BARCELÓ
11/06/2023 alle 07:21
Testa

LES FINALS EN DIRECTE / LAS FINALES EN DIRECTO

Al llarg de tot el Memorial (dissabte i diumenge) Ràdio Tordera farà una programació especial des del mateix camp amb entrevistes, retransmissions, tertúlies...per acabar diumenge a la tarda amb la retransmissió via ràdio i You Tube de les quatre finals.

Totes les finals es disputen al Camp 1. 

FINAL BENJAMÍ : 15:50h
FINAL FEMENÍ: 16:30h
FINAL ALEVÍ B : 17:10h
FINAL ALEVÍ A: 17:50h

Després de les finals hi haurà la cerimònia de cloenda que servirà per commemorar els 25 anys d’història del Memorial i recordar, un any més, la figura de Josep Barceló.


A lo largo del Memorial Radio Tordera hará una programación especial desde el mismo campo con entrevistas,  Retransmisiones, tertulias...para acabar el domingo por la tarde con la retransmisión vía radio y You Tube de las cuatro  finales.

Todas las finales se disputan en el campo 1.

FINAL BENJAMÍN : 15:50h
FINAL FEMENINA: 16:30h
FINAL ALEVÍN B : 17:10h
FINAL ALEVÍN A: 17:50h

Después de las finales tendrá lugar la ceremonia de clausura que servirá para conmemorar los 25 años de historia del Memorial y recordar, un año más, la figura de Josep Barceló.

Seguite tutte le notizie riguardanti la competizione sui vostri iPhone o Android
Seguici

Il tuo browser non era in grado di caricare tutte le risorse del nostro sito. Questo é probabilmente dovuto ad un firewall o una proxy o una impostazione del tuo browser.

Puoi premere Ctrl + F5 or Ctrl + Shift + R per forzare il tuo browser a caricarle. Se non funziona, prova a usare un altro browser o contatta il tuo amministratore di sistema o ISP per risolvere il problema.