1. Consideracions prèvies

1.1. El torneig es composa de 4 categories que competeixen per separat:

Aleví A (2012), Aleví B (2013), Benjamí A (2014) i Femení infantil.

Es regeix per el reglament general del Futbol-7 excepte els punts que s’anomenen en aquesta normativa.

1.2. Tots els equips hauran de poder acreditar, en cas de ser requerits, l’edat dels seus jugadors. Així doncs, han de disposar del document acreditatiu que ho certifiqui. Un jugador pot participar en una categoria superior a la seva edat però mai en una d’inferior. Tots els jugadors hauran de tenir la llicència federativa vigent.

1.3. Tots els equips hauran de facilitar a l’organització, mitjançant l’imprès específic, la relació de jugadors i del cos tècnic.

1.4. En el moment d’arribar a les instal·lacions del CF Tordera tots els delegats hauran de presentar-se al punt d’informació on coneixeran al seu assistent . Aquest els acompanyarà durant tot el torneig. Al mateix temps, els delegats han de confirmar totes les dades dels jugadors especificats en el punt 1.3 per si existeix qualsevol modificació.

1.5. Tots els membres de l’organització aniran uniformats i degudament identificats. Estaran a disposició dels participants per qualsevol dubte o problema que pugui sorgir.

1.6. Els dos dies romandran obertes las piscines municipals. Hi tindran accés tots els participants amb una capacitat màxima de 200 persones.

1.7. Tots els equips inscrits podran accedir uns dies abans del torneig al calendari de la competició, horaris, camps, reglament, etc. mitjançant  la web del Memorial Barceló:  www.memorialbarcelo.es

1.8. En cas de coincidència de colors de samarreta es canviarà o posarà pitrall l’equip que figuri com a visitant.

1.9 Tots els equips hauran de ser al camp de competició almenys 25 minuts abans del partit.

1. Sistema de competició Benjamí 2014 :

Primera Fase.

Hi participaran 16 equips dividits ens 4 grups de 4 . Es disputarà pel sistema de lligueta (Tots contra tots)

Els partits d’aquesta primera fase seran de 30 minuts (2 parts de 15’) sense descans. Els equips només canviaran de camp.

Primera fase (lligueta)

Per partit guanyat 3 punts, empatat 1 punt, perdut 0 punts.

En cas d’empat entre dos o més equips es tindrà en compte:

Resultats entre els equips empatats.

Millor diferència general de gols (favor – contra)

Major nombre gols a favor.

En cas d’empat entre més de dos equips s’establirà una classificació amb només els resultats obtinguts entre els equips empatats com si els altres no haguessin intervingut.

Els equips classificats per a quarts de final seran els quatre primers i els quatre segons de cada grup.

Semifinals.

Les jugaran els guanyadors dels 4 partits de ¼ de final, amb els següents encreuaments (partits de 2x15’)

1- Guanyador 1 – Guanyador 3

2- Guanyador 2 – Guanyador 4

Final (1er. i 2on. lloc).

La jugaran els dos guanyadors de les semifinals en un partit de 2 parts de 15 minuts amb 3’ de descans.

3er. i 4rt. lloc .

La jugaran els dos perdedors de les semifinals

5è. al 8è lloc .

Les classificació entre la 5a i la 8a posició (perdedors ¼ final) es decidirà amb els següents emparellaments:

5è i 6è : entre els dos equips perdedors dels ¼ de final amb els millors rànquings de la 1a fase

7è i 8è : entre els dos equips perdedors dels ¼ de final amb els dos pitjors rànquings.

Per decidir aquestes posicions es faran servir aquests paràmetres:

Major nombre de punts.

Millor diferència general de gols (favor)

Del 9è. al 16è. lloc.

Els jugaran la resta d’equips de cada grup, en un partit de 30 minuts (2x15’) amb els següents enfrontaments: No es podran enfrontar equips del mateix grup a la primera fase.

9è. i 10è. entre el millor 3er. i el segon 3er.

11è. i 12è. entre el tercer 3er. i el pitjor 3er.

13è. i 14è entre el primer 4rt i el segon 4rt..

15è i 16è, entre el tercer 4rt i el pitjor 4rt.

En tots els partits de la segona fase, en cas d’empat al final dels 30’, es llençarà una tanda de 3 penals. Si persisteix l’empat, cada equip tirarà un penal fins que hi hagi una errada amb el mateix nombre de llançaments. Primer hauran de llançar el jugadors que estiguin al camp a la finalització del partit i després la resta de jugadors de la banqueta (en cas que fos necessari).

Sancions

Si un jugador veu targeta vermella directa serà sancionat amb un partit en qualsevol fase del torneig.

Nota

L’organització es reserva el dret de resoldre qualsevol situació no prevista en aquest reglament.

1. SISTEMA COMPETICIÓ ALEVÍ 2012 I 2013

Els equips classificats per a quarts de final seran els tres primers, els tres segons de cada grup i els dos millors tercers.

Per decidir els encreuaments de quarts i altres partits es farà un llistat amb el millor, el segon i el tercer de cada posició dels tres grups segons aquests criteris (primers classificats de cada grup, segons, tercers i quarts):

Els quarts de final, per tant, quedaran de la següent manera:

1. 1er 1er /2on 3er
  2. 2on 1er/1er 3er
  3. 3er 1er/3er 2on
  4. 1er 2on/2on 2on

En aquesta fase no es poden enfrontar dos equips del mateix grup.

Les semifinals enfrontarà els guanyadors dels partits 1 i 2 i els del 3 i 4

Els que guanyin jugaran la final i els que perdin pel 3er i 4t lloc

Pel que fa a la resta de posicions:

Jugaran per ocupar el 5è, 6è, 7è i 8è lloc els perdedors dels quarts de final.

Lluitaran pel 9è i 10è lloc, el 3er 3er amb el 1er 4at

Pel que fa a les posicions 11 i 12, jugaran el 2on 4at i el 3er 4at

Sancions

Nota

1. CATEGORIA FEMENINA INFANTIL

--Els equips participants jugaran una lligueta de tots contra tots.

Els partits d’aquesta lligueta seran de 30 minuts (2 parts de 15’) sense descans. Els equips només canviaran de camp.

La final la jugaran els dos primers classificats en un partit de dues parts de 15´i 3´ de descans.