MEMORIAL JOSEP BARCELÓ
06/11/2023 at 07:21
Head

LES FINALS EN DIRECTE / LAS FINALES EN DIRECTO

Al llarg de tot el Memorial (dissabte i diumenge) Ràdio Tordera farà una programació especial des del mateix camp amb entrevistes, retransmissions, tertúlies...per acabar diumenge a la tarda amb la retransmissió via ràdio i You Tube de les quatre finals.

Totes les finals es disputen al Camp 1. 

FINAL BENJAMÍ : 15:50h
FINAL FEMENÍ: 16:30h
FINAL ALEVÍ B : 17:10h
FINAL ALEVÍ A: 17:50h

Després de les finals hi haurà la cerimònia de cloenda que servirà per commemorar els 25 anys d’història del Memorial i recordar, un any més, la figura de Josep Barceló.


A lo largo del Memorial Radio Tordera hará una programación especial desde el mismo campo con entrevistas,  Retransmisiones, tertulias...para acabar el domingo por la tarde con la retransmisión vía radio y You Tube de las cuatro  finales.

Todas las finales se disputan en el campo 1.

FINAL BENJAMÍN : 15:50h
FINAL FEMENINA: 16:30h
FINAL ALEVÍN B : 17:10h
FINAL ALEVÍN A: 17:50h

Después de las finales tendrá lugar la ceremonia de clausura que servirá para conmemorar los 25 años de historia del Memorial y recordar, un año más, la figura de Josep Barceló.

Follow all of the competition's information on your iPhone or Android phone
Follow us

Your browser was unable to load all of our website's resources. This is probably due to a firewall, a proxy or one of your browser's addons or settings.

You can press Ctrl + F5 or Ctrl + Shift + R to force your browser to reload them. If this does not work, try using a different browser or contact your system administrator or ISP to solve this problem.